Please enable JS

Murterin

Client: Duos

Date: 30 June, 2013

Tech: Laravel

Url: murterin.com

Dolazak posjetitelja na stranice Murterin-a dokaz je da žele upoznati ovaj dio Jadrana i Murter, njegove prirodne ljepote, kulturne znamenitosti, ljude te njihov način života i običaje. Povoljna klima s prosječno 2.600 sunčanih sati, čisto i ekološki sačuvano Jadransko more s više od tisuću otoka, 8 nacionalnih parkova i brojni parkovi prirode, 5 povijesno-graditeljskih cjelina pod zaštitom UNESCO-a i mnogobrojni spomenici kulture, srdačni i gostoljubivi ljudi, vrhunska vina i kulinarski specijaliteti.

Turistička agencija Murterin je nova turistička agencija vođena timom mladih ljudi koji u turističkim kretanjima aktivno i s ljubavlju sudjeluju kao turistički djelatnici, ali i kao sami turisti - zaljubljenici u putovanja i otkrivanje najboljeg što pojedina zemlja nudi. Svjesni ljepota i vrijednosti Hrvatske i posebnosti turističkih potreba pojedinca, želimo ponuditi svakom gostu upravo ono što ispunjava njegovu viziju savršenog odmora, bez obzira jesu li to uživanje na suncu i u moru, aktivnosti za podizanje razine adrenalina na riječnim brzacima ili uživanje u aktivnostima, vraćanje u daleku povijest razgledom iskopina starih civilizacija ili hedonističko opuštanje u dalmatinskim konobama ili seoskim domaćinstvima uz domaće vino i izvornu kuhinju.

Koristeći Internet kao najjednostavniji način dolaska u Vaš dom te najbrži i najlakši način rezerviranja odabranih usluga, turistička agencija Murterin nastoji prezentirati hrvatsku turističku ponudu. Sve smještajne jedinice i usluge prezentirane u njihovom katalogu prošle su strogu kontrolu standarda kvalitete.