Please enable JS

Duos

Client: Duos

Date: 19 February, 2013

Tech: Laravel

Url: duos-croatia.com

Njihova usluga uključuje zastupanje, profesionalno savjetovanje, usluge vezane uz korporativne nekretnine, razvoj projekata, posredovanje između najmodavca i najmoprimca, posredovanje između prodavatelja i kupaca i upravljanje sredstvima.

Sjedište tvrtke nalazi se u Murteru, a na području cijele regije surađujem sa korespondirajućim tvrtkama. Govore hrvatski i engleski jezik. Duos ima za cilj osigurati uslugu na visoko profesionalnom nivou. Nude pravu i brzu informaciju te sigurnost i povjerenje pri kupoprodaji nekretnine.

Zaštita klijenata, odnosno njihova sigurnost (kako u pravnom tako i u svakom drugom pogledu), glavni je prioritet u Duos-u. Duos agencija surađuje s brojnim stručnjacima na raznim područjima ( odvjetnici, arhitekti, geodeti ) kako bi se na najbolji mogući način postigla zaštita i sigurnost njihovih klijenata.

Duos Vas vodi i savjetuje kroz cjelokupni proces kupoprodaje nekretnine, od pronalaska prave nekretnine do zaključenja kupoprodaje i uknjižbe u zemljišne knjige. Osim nekretnina iz ponude za svoje klijente traže nekretnine sukladno njihovim željama i kriterijima.